Billige mobiltelefoner

Herunder finder du en oversigt over billige mobiltelefoner fra bl.a. Nokia, Samsung, LG, HTC og Sony Ericsson. Fælles for alle mobiler og smartphones i oversigten er, at de enten har en købspris på under 1.000,- kr. uden abonnement, eller at der er tale om telefoner med abonnement, til en billig købspris på f.eks. 1,- kr. og en mindstepris inkl. abonnement og minimumsforbrug på 1.000,- kr. eller mindre.

Billige mobiler fra Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Doro, HTC, LG, Motorola med flere. Med en billig mobiltelefon menes en mobil uden abonnement til under tusind kroner, eller en mobil med abonnement til en billig købspris og en mindstepris på under tusind kroner. I oversigten ovenfor, finder du et bredt udvalg af billige mobiltelefoner og smartphones, enten til normal pris, på tilbud eller nedsat på grund af udsalg. Klik på den ønskede model, for at læse anmeldelse og test, se specifikationer og sammenligne billigste priser, hos danske forhandlere og teleselskaber, med eller uden abonnement.

© Mobiltjek.dk cvr-nr: 31812100 | Om Mobiltjek | Annoncering | Kontakt | Facebook | RSS Feed
Udfyld felterne og modtag nyheder, anmeldelser og gode tilbud inden for mobiltelefoni og bredbånd direkte i din mailboks.

Dit navn:


Din email:


Luk