Apple iPhone 4S 16GB

iPhone 4S 16 GB
iPhone 4S 16 GB
Den nye iPhone 4S 16GB kan købes i enten hvid eller sort. Sammenlign de bedste priser med og uden abonnement nedenfor, hvor du også kan læse en kort anmeldelse og se alle specifikationer på mobilen, der bl.a. er udstyret med et 8.0 megapixel kamera, 16 GB plads, indbygget GPS og en 3,5 tommer stor touchscreen med høj opløsning. Det hele er selvfølgelig krydret med Apples lækre design, funktioner og brugervenlighed, samt den seneste version af styresystemet iOS 5.

Specifikationer

Apple iPhone 4S 16GB
Type
iPhone
Vægt
140 gram
Dimensioner (mm)
115,2 x 58,6 x 9,3
Farver
Sort, hvid
Batteri (taletid)
8 timer
Batteri (standby)
200 timer
Processor
1 GHz dual-core
Styresystem
iOS 5
Kamera
8 megapixel
Blitz
Ja
Autofokus
Ja
Geo-tagging
Ja
Videokamera
Ja
Video opløsning
1080p@30fps
Bluetooth
4.0
WIFI / WLAN
Ja
GSM 850
Ja
GSM 900
Ja
GSM 1800
Ja
GSM 1900
Ja
GPRS
Ja
EDGE
Ja
3G
Ja
Turbo 3G / HSDPA
Ja
MP3 afspiller
Ja
MP3 ringetoner
Ja
Intern hukommelse
16 GB
Skærmstørrelse
3,5"
Skærmtype
LED-backlit IPS TFT
Skærmopløsning
640 x 960 pixels
Farvedisplay
Ja
Display farver
16 mio.
Touchskærm
Ja
GPS / Navigation
Ja
A-GPS
Ja
Google Maps
Ja
Vibrator
Ja
Lommeregner
Ja
Telefonbog
Ja
Kalender
Ja
Alarm
Ja
Synkronisering
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
E-mail
Ja
Spil
Ja
SNS integration
Twitter
Ekstra
iCloud
DKK 0 - 0,-
(0 forhandler)

Mobil anmeldelse

Apple iPhone 4S 16GB
Anmeldt af Mobiltjek.dk d. 12-10-2011 4,5

De fleste havde nok regnet med, at Apple ville løftet sløret for en ny iPhone 5. Den nyeste iPhone i folden kom i stedet til at hedde 4S. Og du skal ikke lade dig narre af det konservative navn. Med iPhone 4S har Apple perfektioneret en i forvejen sublim smartphone.

Modellen med 16 GB hukommelse danner grundlaget for vores anmeldelse, da den formentlig bliver danskernes kæledægge. Den er billigere og pladsen vil tilfredsstille de flestes behov. Det var i hvert fald argumenterne for 16 GB-modellen af iPhone 4, der blev revet fra hylderne i dagene efter den blev lanceret.

Med til hukommelseskapitlet hører også, at iPhone 4S som noget helt nyt bliver lanceret i en model med 64 GB hukommelse, hvilket er dobbelt så meget som forgængeren. Men nok om det, lad os kigge nærmere på Apples nye guldæg.

Udadtil ligner iPhone 4S 16 GB sin forgænger på en prik. Ikke engang med et mikroskop ville du kunne finde noget fast kosmetisk bevis på, at der er tale om to helt forskellige telefoner - og det er faktisk en skam. For ud over det identiske ydre, er det direkte fornærmende at sammenligne de to telefoner. Den nye iPhone 4S er sin forgænger overlegen på specielt to områder.

Først og fremmest er 4S’eren udstyret med den nye A5-processor, som betyder, at applikationer åbner og føles tæt på syv gange hurtigere end før. Processoren, som også sidder i iPad 2, gør iPhone 4S til en fænomenalt hurtig telefon. Lidt af en bedrift i betragtning af, at iPhone 4 ikke ligefrem føles langsom. Alle skift mellem applikationer kører som smurt i højteknologisk trøffelolie, ligesom den nye kraftige processor også har åbnet for helt fænomenale spiloplevelser i spil som Infinity Blade 2.

Den anden væsentlige opgradering er det nye kamera, som Apple har udstyret iPhone 4S med. Og vi kan lige så godt afsløre det nu. A5-processoren og det nye kamera er grunden til, at iPhone 4S overhaler sin forgænger med mere end én teknologisk mulelængde.

En opgradering fra fem til otte megapixels er det blevet til, og det kan sagtens mærkes. Hvor kameraet iPhone 4 kun var i stand til at optage i 720p, kan det nye optage i 1080p eller ’Full HD’, som det hedder i folkemunde. Også ganske almindelige billeder fremstår vanvittigt skarpe på skærmen og når du overfører billederne til din computer via iTunes. Apple har samtidig raffineret kameraapplikationen i det nye styresystem iOS 5, hvilket fuldender den gode oplevelse, når du knipser løs.

Foruden de tekniske overhalinger, så byder iPhone 4S også på en anden lækkerbisken af format. Der er faktisk tale om en innovation, der på sigt kan gå hen og udgøre et bærende argument for, at du skal købe lige netop iPhone 4S.

Apple har nemlig udstyret 4S med en pige, som - modsat hvad du måske er vant til – både er sød, intelligent og ekstremt lydig. Hun gør med andre ord lige hvad du siger. Siri er navnet på det avancerede stemmestyringsprogram, som fuldstændig ændrer opfattelsen af, hvad stemmestyring kan. Forgængeren til iPhone 4S havde nemlig også stemmestyring, men vi vil godt vove pelsen og påstå, at de færreste har brugt programmet til noget.

Det laver Siri om på. Siri er ekstremt intelligent og kan hjælpe dig med en lang række forskellige ting, når du bruger din iPhone. Hun kan for eksempel fortælle dig hvordan vejret bliver, ligesom hun kan sende sms’er og minde dig om ting, du skal huske. Det hele sker fuldautomatisk og modsat tidligere forsøg på stemmestyring, så kan Siri rent faktisk forstå, hvad du siger. Det står i stærk kontrast til stemmestyringen på iPhone 4, hvor man tit oplevede, at telefonen gjorde det modsatte af det man bad den om.

I starten vil du måske synes, det er lidt underligt, at du pludselig kan tale til din telefon. Men det er faktisk super smart, når du lige har vænnet dig til det. Og hvem ved, måske ender det med, at Siri indtager rollen som din helt egen personlige assistent.

Alt i alt er iPhone 4S 16 GB en fantastisk telefon, der overrasker positivt. Designet er forhåndsgodkendt af alle dem, der i forvejen ejer eller har overvejet at købe en iPhone 4. Langt over en million mennesker har allerede forudbestilt iPhone 4S, og alt tyder på, at Apple har skabt endnu en monumental salgssucces.

Hvis du har en iPhone 3GS og har overvejet at opgradere, så er det nu, du skal slå til. Der vil nemlig være tale om et kvantespring af bibelske proportioner, når du får iPhone 4S mellem hænderne. Telefonen kommer til Danmark den 28. oktober og bliver foruden 16 GB-modellen også lanceret i 32 og 64 GB-modeller.

DKK 0 - 0,-
(0 forhandler)
© Mobiltjek.dk cvr-nr: 31812100 | Om Mobiltjek | Annoncering | Kontakt | Facebook | RSS Feed
Udfyld felterne og modtag nyheder, anmeldelser og gode tilbud inden for mobiltelefoni og bredbånd direkte i din mailboks.

Dit navn:


Din email:


Luk