Doro 610 Phone Easy

Doro Phone Easy 610
Doro Phone Easy 610
Den ældrevenlige klaptelefon Doro Phone Easy 610, kan købes med enten sort eller rød front, kombineret med en hvid farve på resten af telefonen. Doro Phone Easy 610 har et elegant afrundet design, og er en del af Doro's nye generation af ældremobiler, hvor mobiltelefonerne bl.a. er udstyret med bluetooth, let læselig skærm, ekstra høj og tydelig lydkvalitet, forbedret batteri-levetid, samt hurtigvalgstaster og SMS-knap.

Specifikationer

Doro 610 Phone Easy
Type
Ældre-telefon
Vægt
103 gram
Dimensioner (mm)
100x52x22
Farver
Sort/hvid, rød/hvid
Batteri (taletid)
3,2 timer
Batteri (standby)
533 timer
Kamera
Nej
Bluetooth
Ja
GSM 850
Ja
GSM 900
Ja
GSM 1800
Ja
GSM 1900
Ja
FM-radio
Ja
Skærmstørrelse
42x34 millimeter
Skærmtype
Farveskærm
Skærmopløsning
220x176 pixels
Farvedisplay
Ja
Vibrator
Ja
Lommeregner
Ja
Telefonbog
Ja
Kalender
Ja
Alarm
Ja
SMS
Ja
Inkl. headset
Ja
Ekstra
SMS-tast, medfølgende bordoplader, M3/T4 kompatibel
DKK 0 - 0,-
(0 forhandler)

Mobil anmeldelse

Doro 610 Phone Easy
Anmeldt af Mobiltjek.dk d. 16-06-2011 3,5

Doro Phone Easy 610 er en let og elegant telefon til dig, som ønsker simplicitet og funktionalitet. Telefonen er udformet i et stilfuldt design med runde kanter, som samtidig byder på ergonomisk brugervenlighed. Den nye folde-mobil fra Doro, med alarm-knap, kan købes i enten sort eller rød.

Doro er kendt for simple telefoner af god kvalitet, der tilbyder forbedringer af essentielle funktioner, og denne mobil er ingen undtagelse. Doro Phone Easy 610 er en klaptelefon, og du kan blandt andet bevare og afslutte opkald ved at åbne og lukke telefonen.

Ydersiden af telefonen fremstår enkel og indbydende. Åbnes telefonen, afsløres ældremobilens tastatur. Dette tastatur er simpelt, og den store afstand mellem de indadbuede taster, sikrer en helt igennem suveræn brugervenlighed.

Doro Phone Easy 610 giver let adgang til nødopkald og andre sikkerhedsfunktioner, endvidere er telefonen udstyret med FM-radio. Den ældrevenlige mobiltelefon har desuden en meget kraftig højttaler, som afspejles i lydhørt ringesignal og vækkeur – du vil ikke være i tvivl, hvis telefonen ringer.

Telefonen drives af et batteri på 800 mAh som udnyttes godt, og giver op til 2,3 timers nonstop tale og mere end 530 timers standby. Doro 610 Phone Easy er en telefon til dig, som søger super brugervenlighed, kombineret med et stilfuldt og simpelt design. Med FM-radio, godt batteri, og god lyd, er dette en velegnet og betjeningsvenlig mobiltelefon, både ude og hjemme.

DKK 0 - 0,-
(0 forhandler)
© Mobiltjek.dk cvr-nr: 31812100 | Om Mobiltjek | Annoncering | Kontakt | Facebook | RSS Feed
Udfyld felterne og modtag nyheder, anmeldelser og gode tilbud inden for mobiltelefoni og bredbånd direkte i din mailboks.

Dit navn:


Din email:


Luk