Motorola ATRIX

Motorola ATRIX
Motorola ATRIX
Android smartphone fra Motorola, med 4" TFT-touchscreen (540 x 960 pixels), 1 GHz dual-core processor, indbygget GPS og 5.0 megapixel kamera med autofocus og LED-blitz. Displayet på Motorola ATRIX er lavet i det holdbare Gorilla glas og telefonen er udstyret med 16 GB intern harddisk-plads, samt 1 GB RAM. Sammenlign priser uden abonnement på Motorola ATRIX nedenfor, hvor du også finder en oversigt over mobilens specifikationer og en kort anmeldelse.

Specifikationer

Motorola ATRIX
Type
Smartphone
Vægt
135 gram
Dimensioner (mm)
117,8 x 63,5 x 11
Farver
Sort
Batteri (taletid)
9 timer
Batteri (standby)
350 timer
Processor
1 GHz dual-core
Styresystem
Android 2.2 OS
Kamera
5 megapixel
Blitz
LED
Autofokus
Ja
Videokamera
Ja
Video opløsning
720p
Bluetooth
Ja
WIFI / WLAN
Ja
GSM 850
Ja
GSM 900
Ja
GSM 1800
Ja
GSM 1900
Ja
GPRS
Ja
EDGE
Ja
Turbo 3G / HSDPA
Ja
FM-radio
Nej
MP3 afspiller
Ja
MP3 ringetoner
Ja
Intern hukommelse
16GB
Mulig hukommelse
32GB
Korttype
Micro-SD
Skærmstørrelse
4"
Skærmtype
TFT
Skærmopløsning
540 x 960 pixels
Farvedisplay
Ja
Display farver
16 mio.
Touchskærm
Ja
GPS / Navigation
Ja
A-GPS
Ja
Google Maps
Ja
Vibrator
Ja
Lommeregner
Ja
Telefonbog
Ja
Kalender
Ja
Alarm
Ja
Synkronisering
Ja
SMS
Ja
MMS
Ja
E-mail
Ja
Spil
Ja
Ekstra
Adobe Flash 10.1
DKK 0 - 0,-
(0 forhandler)

Mobil anmeldelse

Motorola ATRIX
Anmeldt af Mobiltjek.dk d. 21-08-2011 4

Flot Android mobiltelefon fra Motorola med stor 4 tommer touchskærm og en hurtig 1 GHz dual-core ARM Cortex-A9 proccessor. Telefonen har 16 GB intern plads og 1 GB RAM, mens brugerfladen er baseret på Google Android 2.2 operativsystemet.

Motorola ATRIX har et flot afrundet sort design, vægten ligger på 135 gram og skærmen er udformet i det holdbare Gorilla glas, som mindsker risikoen for ridser. Med Motorola ATRIX får du en "up to date" smartphone, med indbygget GPS, Wi-Fi og 5.0 megapixel kamera med autofokus og LED-blitz, samt mulighed for at optage video i HD-kvalitet (720p@30fps). Mobilens interne hukommelse på 16GB, kan udvides med op til 32 GB ekstra, da telefonen understøtter brug af micro-SD hukommelseskort.

Motorola ATRIX er bl.a. udstyret med HDMI port, micro-USB 2.0 og Adobe Flash 10.1 player. Foruden SNS integration (Facebook, Twitter, MySpace), så har du også hurtig adgang til en lang række Google tjenester, som f.eks. Google Talk, Search og Maps, samt Gmail og YouTube. Prisen på Motorola ATRIX uden abonnement, ligger på niveau med nogle af de bedste Android smartphones fra HTC og Samsung, hvilket gør det til en smagssag, om man ønsker at købe denne Motorola ATRIX, eller foretrækker en lignende mobiltelefon fra Samsung eller HTC, som i en årrække har været mere populære på det danske marked.

DKK 0 - 0,-
(0 forhandler)
© Mobiltjek.dk cvr-nr: 31812100 | Om Mobiltjek | Annoncering | Kontakt | Facebook | RSS Feed
Udfyld felterne og modtag nyheder, anmeldelser og gode tilbud inden for mobiltelefoni og bredbånd direkte i din mailboks.

Dit navn:


Din email:


Luk