Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi

Sony Xperia Tablet Z
Sony Xperia Tablet Z
Med en tykkelse på kun 6,9 millimeter, er Sony Xperia Tablet Z verdens tyndeste tablet - hverken mere eller mindre. Denne Wi-Fi version kommer med en lækker 10,1 tommer stor LED-backlit LCD touchscreen og drives af en hurtig 1,5 GHz quad-core processor. Se alle specifikationer, læs vores anmeldelse og sammenlign priser på Xperia Tablet Z i oversigten nedenfor.

Specifikationer

Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi
Type
Tablet
Vægt
495 gram
Dimensioner (mm)
266 x 172 x 6,9
Farver
Sort, hvid
Batteri (taletid)
10 timer
Batteri (standby)
1250 timer
Processor
1,5 GHz quad-core
Styresystem
Android 4.1
Kamera
8 MP
Autofokus
Ja
Videokamera
Ja
Video opløsning
1080p@30fps
Bluetooth
Ja
WIFI / WLAN
Ja
FM-radio
Ja
MP3 afspiller
Ja
RAM
2 GB
Intern hukommelse
16/32 GB
Mulig hukommelse
64 GB
Korttype
MicroSD
Skærmstørrelse
10,1"
Skærmtype
LED-backlit LCD
Skærmopløsning
1200 x 1920 pixels
Farvedisplay
Ja
Display farver
16 mio.
Touchskærm
Ja
NFC
Ja
Lommeregner
Ja
Telefonbog
Ja
Kalender
Ja
E-mail
Ja
Spil
Ja
Ekstra
IP57 certificeret
DKK 0 - 0,-
(0 forhandler)

Mobil anmeldelse

Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi
Anmeldt af Mobiltjek.dk d. 09-04-2013 4,5

Xperia Tablet Z er Sonys 3. store tablet lancering og som tilfældet har været med forgængerne, er brugerfladen også denne gang baseret på Android operativsystemet fra Google, i dette tilfælde Android 4.1 Jelly Bean. Der er tale om en 10,1 tommer stor tablet, som kommer i 2 versioner, hvor 4G versionen kan tilgå 3G og 4G netværk i Danmark, mens denne Wi-Fi model udelukkende har internetadgang når man har et trådløst netværk tilgængeligt, eller kan bruge sin mobil til hotspot.

Med en vægt på kun 495 gram og en tykkelse på utrolige 6,9 millimeter, er Sony Xperia Tablet Z den hidtil letteste og tyndeste tablet med denne skærmstørrelse og man kan dog heller ikke andet, end at blive imponeret over det ultra tynde design. Sony har denne gang droppet den skæve asymmetriske udformning, som vi så på forgængere og har i stedet valgt et mere traditionelt og firkantet design.

Enheden er IP57-certificeret, hvilket bl.a. betyder, at Xperia Tablet Z er vandtæt ned til 3 meters dybde i op til 30 minutter. Det er ganske befriende ikke at skulle være så påpasselig, hvis man eksempelvis tager sin tablet med i køkkenet, eller måske endda fristes til at snuppe den med en tur i badekaret.

Sony Xperia Tablet Z er drevet af en 1,5 GHz quad-core Snapdragon S4 Pro processor og omfatter 2 GB RAM, mens enheden leveres med enten 16 eller 32 GB intern hukommelse, hvor det endda er muligt at udvide med op til 64 GB ekstra plads, via microSD hukommelseskort.

Skærmen, der er ridsefast, har en opløsning på 1920 x 1200 pixel og tekst og billeder fremstår ekstremt skarpe, hvor især farverne fremstår med en vitalitet, der kun ses på de allerbedste tablets. Du får desuden et indbygget 8 MP kamera med helt nyt software, der byder på en række nye imponerende funktioner. På forsiden finder du ligeledes et 2.2 MP kamera, der er ganske bevendt som webcam.

Selvom Sony med Xperia Tablet Z er godt på vej, så er der nok ikke tale om en decideret iPad-killer, men Samsung burde føle sig presset nu, og Tablet Z er helt sikkert er en værdig konkurrent til de eksisterende tablets på markedet.

DKK 0 - 0,-
(0 forhandler)

Video

Sony Xperia Tablet Z video
© Mobiltjek.dk cvr-nr: 31812100 | Om Mobiltjek | Annoncering | Kontakt | Facebook | RSS Feed
Udfyld felterne og modtag nyheder, anmeldelser og gode tilbud inden for mobiltelefoni og bredbånd direkte i din mailboks.

Dit navn:


Din email:


Luk