Sammenlign mobilpriser med og uden abonnement

Idéen til MobilTjek kom i 2009 og hjemmesiden som den ser ud idag, stod færdig i foråret 2010. Visionen er at blive danskernes foretrukne prissammenligningsside indenfor mobilpriser, taletid og bredbånd. Vi ved at det kræver hårdt arbejde at vinde forbrugernes tillid og arbejder konstant på at forbedre både funktioner og brugervenligheden på MobilTjek.

I vores sammenligning af hver enkelt mobiltelefon, findes både priser med og uden abonnement. Ved at sortere på den billigste mindstepris i bindingsperioden, får man et hurtigt overblik over, om det reelt er billigst at købe telefonen uden binding hos en forhandler eller med binding hos et mobilselskab.

Vi sammenligner priser, vi sælger ikke produkter

Vi sætter en ære i at levere priser på et bredt udsnit af populære mobiltelefoner og abonnementer. Der bliver løbende tilføjet nye forhandlere på MobilTjek, hvilket giver forbrugeren en større sikkerhed for at finde den bedste pris på den ønskede mobiltelefon.

MobilTjek sammenligner priser på taletid, mobil abonnementer, bredbånd, mobilt bredbånd og mobiltelefoner med eller uden abonnement. Vi sælger ikke selv produkter, men henviser udelukkende til forhandlere og teleselskaber.

Priser, anmeldelser og specifikationer

På MobilTjek.dk finder du anmeldelser, specifikationer og mobilpriser på mellem 250 og 300 forskellige mobiltelefoner, smartphones og tablets fra førende producenter som Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG, HTC, DORO, Motorola, Sonim, BlackBerry, Apple m.fl.

Det er muligt at sammenligne specifikationer, anmeldelse og priser på 2 mobiltelefoner sat op mod hinanden, ligesom det er muligt at tilmelde sig en prisagent på en eller flere mobiler. Ved at tilmelde dig en prisagent på en mobiltelefon, så modtager du en email, hvis prisen enten går op eller ned.

Hvem står bag MobilTjek?

MobilTjek.dk drives af firmaet Antvor og Thomasen Invest (cvr-nr: 31812100), som er ejet af de 2 danske iværksættere, Anders Antvor og Nicolaj Thomasen. MobilTjek er et registreret varemærke og målsætningen er at MobilTjek med tiden bliver et brand man husker. Den første forudsætning er selvfølgelig at vi hele tiden følger med udviklingen og leverer en god brugeroplevelse. Herfra kan der så bygges videre med både online og offline markedsføring.

En del internetbrugere benytter den engelske stavemåde mobilcheck.dk eller mobiltjeck.dk, når de søger efter MobilTjek. Vi vil selvfølgelig gerne at brugerne der skriver mobilcheck rent faktisk lander på MobilTjek.dk, istedet for en ikke relateret hjemmeside. Med øget branding og synlighed, er vores mål derfor at færre brugere i fremtiden klikker forgæves.

Det hele startede som et hobbyprojekt, men har på rekordtid udviklet sig til at være en fuldtidsbeskæftigelse for begge parter. Allerede nu benyttes hjemmesiden dagligt af flere tusinde danskere, hvilket vidner om en succes og en efterspørgsel på en overskuelig prissammenlignings tjeneste som den MobilTjek leverer.

En gratis prissammenlignings tjeneste på nettet

MobilTjek er gratis for den enkelte forbruger at benytte og de mange arbejdstimer, som bliver brugt på anmeldelser, nyheder og opdateringer af priser, dækkes udelukkende af annonceindtægter på hjemmesiden.

Udover bannerannoncering, så betaler størstedelen af de viste butikker og teleselskaber et beløb for at være repræsenteret på MobilTjek. Der er flere forskellige afregningsformer, enten en fast pris, et beløb pr. klik til forhandlerens hjemmeside, eller en procentdel af de salg der skabes.

© Mobiltjek.dk cvr-nr: 31812100 | Om Mobiltjek | Annoncering | Kontakt | Facebook | RSS Feed
Udfyld felterne og modtag nyheder, anmeldelser og gode tilbud inden for mobiltelefoni og bredbånd direkte i din mailboks.

Dit navn:


Din email:


Luk